Comença la temporada del TTI Escolar per els joves de l’escola

El passat dissabte dia 21 d’octubre va començar una nova temporada del Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula amb la disputa de la primera prova individual que es va fer a Torelló i va reunir 28 jugadors de diferents clubs. Per part del Taradell, hi van participar en Roger Boix i l’Iu Pujol que ja van jugar la temporada passada, i en Ferriol Amblàs que debuta aquesta.

En Roger i l’Iu que jugaven el Nivell A, van ser tercer i segon dels seus grups respectivament. En Roger no va començar massa bé i li va penalitzar, i l’Iu va aprofitar l’ocasió per colar-se entre els millors. Ja a les eliminatòries, l’Iu va perdre a quarts de final contra en Claudi Granados del CTT Tona però després va recuperar i va acabar en una molt bona 5a posició final. Mentre que en Roger després d’una batallada victòria en el primer partit, aconseguia guanyar els altres dos partits, el darrer contra Marc Miró del CTT Ripoll per 2 a 1 i era 9è classificat.

I en el Nivell B, en Ferriol va ser primer del seu grup, però en la lluita per pujar al Nivell A ho va tenir molt difícil i va perdre a quarts de final contra en Lucas Jackson del CTT Tona, i després acabaria en setena posició guanyant a la Naiara Busquets del CTT Arbúcies en el darrer partit.

La següent prova, serà el dissabte dia 18 de novembre a Roda de Ter.

Deixa un comentari